Kort beskrivning av Bryttsätter Golfklubb

esting2Bryttsätter Golfklubb har ett samarbete med Bryttsätter Golf, en komplett 9-håls anläggning som har varit verksam sedan 2002. Nästa år kommer banan att byggas ut med ytterligare två golfhål för att få en bättre banvärdering samt slopevärde. Det erbjuds 9 st. natursköna golfhål som har en längd mellan 110-320 meter.

Omgivningen är väldigt varierande med kuperad mark, skog och mycket vatten som naturliga hinder (banan går runt en sjö). Utöver det finns dammar, sand och gräsbunkrar anlagda för att göra golfupplevelsen extra utmanande. Eftersom Bryttsätter golfklubb ska passa alla kategorier av spelare finns det tre utslagsplatser på varje hål.

För bra träningsmöjligheter kommer vi att använda två av hålen från den gamla slingan till ett helt nytt övningsområde. Utöver detta finns även en stor driving range där vi kan bedriva allt från nybörjarkurser till mer avancerade utbildningar. Som våra närmsta grannklubbar har vi två stora 27-hålsanläggningar och en 18-hålsbana. Vi hoppas att vi kan vara ett bra komplement till dessa golfklubbar och golf som idrott, då vår grundtanke är att vi vill göra golfen enkel och tillgänglig för alla.

Bryttsätter golfklubb kommer inte att kräva någon inträdesavgift eller sälja någon form av golfaktie, utan vi kommer bara att ta ut en årlig spelrättsavgift från våra medlemmar. En annan av våra förhoppningar är att en 9-hålsrond inte ska ta mer än 90minuter att genomföra. Snabbare spelronder tror vi ligger mer och mer rätt i tiden, och vi hoppas att det är något som den moderna golfspelaren uppskattar.

Bryttsätter Golfklubb – Golf för alla!