Dessa villkor gäller vid köp via vår hemsida spelagolf.nu. För att genomföra ett köp måste du sedan tidigare ha accepterat våra användarvillkor.

Betalningsalternativ

Vi erbjuder kortbetalning med Visa eller MasterCard. Betalningsmottagare är Bryttsätter Golfklubb (802459–6705). Priserna på webbplatsen anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms 0% eftersom vi är en förening.

Giltighetstid för medlemskap

Alla medlemskap i Bryttsätter Golf sträcker sig över ett kalenderår. Oavsett när under året du blir medlem sträcker sig alltså medlemskapet till och med den 31 december samma år.

Automatisk förlängning av medlemskap

Våra medlemskap förlängs automatiskt inför varje nytt kalenderår. Betalning sker med samma metod som användes vid den första betalningen. Debiteringen av din valda betalningsmetod sker den 15 november inför kommande kalenderår/säsong.

Exempelvis kan ditt betalkort alltså debiteras den 15 november 2023 för ditt medlemskap under kalenderåret 2024. Innan betalningen sker skickar vi ett e-postmeddelande till dig, så att du har tid att säga upp ditt medlemskap inför nästa säsong om så önskas.

Uppsägning av medlemskap

Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap inför nästa säsong. Detta gör du enkelt genom att logga in på Mitt konto här på spelagolf.nu. Klicka på Min prenumeration i menyn till vänster och därefter på knappen Avbryt, så kommer du inte att debiteras automatiskt för nästa kalenderår. 

Vid uppsägning under pågående säsong avslutas medlemskapet vid kalenderårets slut. Vi kan inte återbetala någon del av kostnaden för medlemskapet, då vi som medlemmar i Svenska Golfförbundet (SGF) betalar för varje medlem på samma sätt.

Uppsägning av medlemskap måste ske innan den 15 november året innan kommande kalenderår/säsong.

Om du avbrutit förnyelsen av ditt medlemskap så avregistreras du som medlem fr.o.m. den 1 januari, vilket innebär att ditt Golf-ID, din försäkring och ditt golfmedlemskap avaktiveras.

Därför behöver vi ditt personnummer

Hos Svenska Golfförbundets är ditt Golf-ID kopplat till ditt personnummer, detta för att du skall ha samma Golf-ID oavsett vilken klubb du är medlem i för närvarande. Läs Svenska Golfförbundets policy kring detta här.

Ångerrätt och reklamation

Önskar du att reklamera en produkt eller tjänst ber vi dig att kontakta oss via e-post på info@spelagolf.nu. Vi kommer därefter att tillhandahålla vidare instruktioner för hur reklamationsprocessen tas vidare.

Kommunikation

Genom att godkänna dessa köpvillkor godkänner du att vi får kontakta dig via e-post. Kommunikationen består framförallt av transaktionsinformation, kvitton, nyheter och erbjudanden, men kan också vara av annan karaktär. Du kan när som helst begära att bli borttagen från nyhetsbrevet genom att klicka på unsubscribe-länken i mejlet eller genom att kontakta oss.

Kontaktinformation

Om du har frågor om villkoren för medlemskapet är du välkommen att skicka e-post till info@spelagolf.nu eller ring oss på telefonnummer 011-705 92 under kontorstid.

Företagsuppgifter

Bryttsätter Golfklubb

605 96 Norrköping

Organisationsnummer: 802459–6705